ONZE MAATWERK TRAININGEN

De keuze voor een passende dashboarding en data analytics tool is van groot belang bij de samenstelling en de uitrol van een datastrategie. Met deze trainingen zijn mensen in staat dashboards en rapportages te ontwikkelen, te begrijpen en toe te passen. MagnaVersum kan samen met u op basis van uw wensen een of meer maatwerktrainingen en workshops op dit gebied ontwikkelen en geven. Onze maatwerk trainingen worden zowel on site als off site gegeven.

U kunt zich aanmelden voor een maatwerk training door het aanmeldformulier in te vullen; Onze salesmanager neemt dan snel contact met u op om dit verder met u in gang te zetten.

DATA SMART

Organisatie

Uw organisatie data-smart maken doen we door gerichte trainingen te geven en kennis up-to-date te houden bij uw medewerkers. Uw medewerker is een zeer belangrijke asset van de organisatie. Ons aanbod kenmerkt zich door op elk gewenst niveau in te kunnen stromen.


Get data smart!

De MagnaVersum Academy is ontstaan vanuit de filosofie dat mensen de hoofdrol spelen in de drie-eenheid mens-techniek-proces. Want een organisatie is zo goed als de samenwerking tussen én de kennis van mensen. Dit maakt de integratie van nieuwe processen tot een complex geheel. Flexibel met veranderingen omgaan zit niet standaard in de mens. Een professionele blik van buitenaf door een data competence scan of data intelligence scan kan een eerste stap zijn.

Hoe data competent is uw organisatie? Een goede data strategie begint met het vaststellen van doelstellingen en wellicht het herijken van bepaalde competenties van medewerkers, afdelingen dus eigenlijk vaak uw hele organisatie. Het kennisniveau van uw organisatie kunnen we voor u regelen door onze data.

U kunt zich aanmelden voor een maatwerk training door het aanmeldformulier in te vullen; Onze sales-consultant neemt dan snel contact met u op om dit verder met u in gang te zetten.

Neem contact op met de sales organisatie +31654690541

12 + 13 =