OVERONS

 

MagnaVersum is opgericht in 2014 vanuit de filosofie om met passie, respect en vertrouwen een unieke service te bieden op het gebied van data intelligence. Ons doel is om onze relaties, zowel opdrachtgevers als partners, te helpen om datagedreven te werken.

Deze ondernemersgeest komt voort uit de achtergrond, cultuur en filosofie van de founders/bestuurders van MagnaVersum: Soekhram en Sharda Gokoel. Geboren in Suriname met een Indiase achtergrond en al sinds decennia in Nederland. Beiden afkomstig uit families waar ondernemen een passie is.

Connecting the dots

MagnaVersum was een spin-off onderneming, ooit opererend onder de naam Reliance Application Services. In 2014 heeft onze organisatie een nieuwe naam gekregen: MagnaVersum; deze nieuwe naam past veel meer bij ons. Het vertelt veel over wat we doen én waarom. 

‘Magna’ staat voor ‘groot’ (groot denken en dit in kleine stappen vertalen) en ‘Versum’ is de afkorting van ‘universum’ (relaties en human capital bij elkaar). 

Het universum is ook wel het synoniem voor alle materie en energie binnen het gehele continuüm waarin de mens evolueert.

Binnen deze evolutie vatten wij onze activiteiten graag samen in ‘connecting the dots’. Wij verbinden de verschillende databronnen om zo de juiste data om te zetten tot waardevolle informatie. Het visualiseren van deze informatie zorgt voor inzichten op maat om de juiste beslissingen te nemen, verwachtingen (forecasts) te managen en voorspellingen te doen (predictions). Helder, feitelijk en onpartijdig.

 

Onze professionals

De professionals van MagnaVersum: sales adviseurs, marketing associates, consultants, data scientists en financial controllers, zijn ons human capital. Voor ons is het uitermate belangrijk om het beste uit onze mensen te halen en daarmee het beste te kunnen leveren aan onze opdrachtgevers. Deze synergie is de basis voor alles wat wij doen.

Bij MagnaVersum willen we dat iedereen zich comfortabel voelt, vanuit zijn of haar eigen unieke achtergrond, ervaring en kennis. Er is meer dan voldoende ruimte voor ontplooien en verdere specialisatie en daar plukt ú de vruchten van. 

Founders

Soekhram Gokoel

Directie

Sharda Gokoel

Directie