ADP vertrouwt op MagnaVersum als het gaat om Data Analytics

copyright: https://marketingtuig.nl/?ref=pexels
ADP is al decennialang een autoriteit op het gebied van HR- en payrolldiensten. Het concern heeft Nederlandse roots, maar is ook internationaal bijzonder succesvol door de hoge kwaliteit van de dienstverlening en het dienstenaanbod wordt consequent verder verbreed en verdiept.

MagnaVersum is de partner voor ADP voor alle Data Analytics vraagstukken voor de klanten van ADP. Voor deze klanten levert MagnaVersum maatwerk HR Analytics oplossingen en de HR Analytics en Data Literacy trainingen.

Kennis delen en elkaar versterken

Naast trainingen, inrichting en begeleiding bij het maken van dashboards, organiseren ADP en MagnaVersum op periodieke basis ook (online) events voor de ADP klanten. Deze events zijn sector- en branchegericht en tonen de mogelijkheden van Data Analytics.

“De events, zoals recentelijk voor de non-profit en profit sector, worden door de bezoekers zeer gewaardeerd. “We bieden een verfrissende mix van technisch inhoudelijke presentaties, afgewisseld met klantverhalen uit de praktijk,” zegt Rick Ouwerkerk, CSO bij MagnaVersum.

“Spraakmakende namen zoals de Veiligheidsregio Haaglanden, Werkzaak Rivierenland, Ikea, Danone en SPIE die hun ervaringen delen, dat is interessant voor alle toehoorders. Onze specialisten gaan iets meer de diepte in met demonstraties en lezingen over het belang van Integrale Informatievoorziening en Data Literacy. Want veel data is mooi, maar je moet het weten te ontsluiten zodat je het ook kunt gebruiken. We kunnen erover praten en adviseren, maar we doen het ook in de dagelijkse praktijk. Voor steeds meer klanten van ADP maken we dat HR-data en data uit andere interne systemen alsmede externe data – bijvoorbeeld open data, data van websitebezoekers en social media – ontsloten worden om tot integrale dasboarding te komen. Zo zorgen we voor heldere views op HR, Finance, CRM etc.”
Een alleszeggende reactie vanuit ADP over de samenwerking: “Wij helpen organisaties van alle soorten en elke omvang om hun potentieel ten volle te benutten, MagnaVersum maakt dat onze klanten ook optimaal van alle aanwezige data gebruik kunnen maken en zo versterken we elkaar.”

Voor meer informatie stuur dan een mail naar rick.ouwerkerk@magnaversum.com.