Samenwerking exMon en MagnaVersum op het gebied van Data-Management, -Governance en -Quality.

Samenwerking Exmon Software en MagnaVersum op het gebied van Data -Management, -Quality and -Governance.

Persbericht – Reykjavík, IJsland en Hoofddorp, Nederland – augustus 2023 –

De snelle digitale transformatie in de huidige zakelijke omgeving brengt een reeks uitdagingen en kansen met zich mee. Een van de meest urgente uitdagingen is het waarborgen van de datakwaliteit. De integriteit van de gegevens van een bedrijf speelt een cruciale rol. Met name bij het nemen van data-gestuurde beslissingen en om waarde te halen uit de toenemende investeringen in digitalisering.

Exmon Software, een pionier op het gebied van oplossingen voor datamanagement en datakwaliteit, is verheugd om de samenwerking aan te kondigen met MagnaVersum BI Services B.V., een Nederlands data-intelligence onderneming. Deze samenwerking betekent een uitbreiding van het wereldwijde netwerk van Exmon en versterkt haar aanwezigheid in Nederland. De samenwerking heeft tot doel bedrijven en organisaties te voorzien van betrouwbare, realtime gegevens en een meer innovatieve, data-gestuurde omgeving te creëren.

MagnaVersum BI Services B.V. (afgekort MagnaVersum)

MagnaVersum, met haar focus op datagedreven werken en het creëren van waarde door middel van data, sluit zeer goed aan bij Exmon’s netwerk van solution-partners en wordt de tweede officiële partner van Exmon in Nederland.

Rick Ouwerkerk, BI & Analytics Chief Sales Officer bij MagnaVersum, deelt zijn enthousiasme: “Voor het optimaliseren van het Data Management Proces, het (her)structureren van Data Governance en het waarborgen van Data Quality and Security van onze klanten, zijn de belangrijkste objectieven om het solution-partnerschap overeen te komen met Exmon.”

Met Exmon’s Data Management, -Governance and -Quality oplossing zorgen we ervoor dat elk type organisatie in staat is om waarde te halen uit al hun data in een volledig vertrouwde en betrouwbare omgeving.” – Rick Ouwerkerk, CSO, MagnaVersum.

Ook Daniel Thyrring, Chief Commercial Officer bij Exmon, spreekt lovend over de samenwerking: “MagnaVersum is een serieuze partner waarvan we verwachten dat deze van grote waarde zal zijn om onze positie op de Nederlandse markt te verbeteren en tegelijkertijd te versterken en onze plannen om onze aanwezigheid bij klanten in de Benelux te vergroten”.

Over MagnaVersum

MagnaVersum is een toonaangevende leverancier van data intelligence oplossingen en diensten, sinds de oprichting in 2016. Met zijn unieke aanpak om de complexiteit van technische mogelijkheden te ontrafelen, wil MagnaVersum organisaties en hun medewerkers voorzien van datagedreven strategieën. Door verschillende datapunten met elkaar te verbinden, faciliteert het bedrijf een beter begrip en gebruik van data.

De kernactiviteiten van MagnaVersum zijn consultancy, training en evenementen. Met een team van bekwame BI&Analytics-consultants en data-scientists biedt MagnaVersum ondersteuning en advies op maat, helpt bij upgrades, het uitvoeren van systeemmigraties en het uitvoeren van projecten.

MagnaVersum legt sterk de nadruk op trainingen en opleidingen. Via hun Academy bieden ze uitgebreide maatwerk trainings- en opleidingsprogramma’s op het gebied van business intelligence en analytics. ZO helpt MagnaVersum bedrijven en organisaties en hun medewerkers meer data-geletterd te worden. Dit voorziet individuen van de vaardigheden om dashboards en rapporten te maken en de complexe taal van gegevens te begrijpen.

Daarnaast organiseert MagnaVersum regelmatig online events om de relatie en synergie tussen organisaties en hun (potentiële) BI&Analytics partner te bevorderen.

Onder het motto ‘connecting the dots’ is MagnaVersum bedreven in het koppelen van verschillende databronnen om ruwe data om te zetten in waardevolle, inzichtelijke informatie. Dit helpt organisaties bij het nemen van beslissingen, het managen van verwachtingen en het maken van nauwkeurige voorspellingen.

Over Exmon Software

Exmon Software, opgericht in 2014 en voorheen bekend als Expectus Software, biedt een robuust datamanagementplatform gebaseerd op “Exception Monitoring”. Oorspronkelijk ontwikkeld in 2009, is Exmon sindsdien uitgegroeid tot een vertrouwde tool voor gegevensbeheer die wordt gebruikt in tal van industrieën, waaronder telecom, energie, luchtvaart en productie. Exmon bedient meer dan 160 wereldwijde klanten en richt zich op het verbeteren van de gegevenskwaliteit, het bewaken van discrepanties in de bedrijfsvoering en het vergemakkelijken van data-gestuurde besluitvorming.

Het platform van Exmon, een complete oplossing voor gegevenskwaliteitsbeheer, sluit naadloos aan op bestaande gegevenssystemen en biedt tools voor data-profilering, het definiëren van workflows, het opschonen, bewaken en analyseren van gegevens. In realtime identificeert en informeert het relevante partijen over gegevensonnauwkeurigheden, voorkomt het delen van gebrekkige gegevens en bevordert het een gedisciplineerde aanpak van procesverbetering.

Het platform bestaat uit drie belangrijke oplossingen: Data Management voor het controleren van data; Data Governance om te voorkomen dat datafouten zich verspreiden over systemen; en Process-Orchestration (proces orkestratie) voor het visualiseren van gegevensstromen en processen. Met deze oplossingen voorziet Exmon bedrijven van betrouwbare, bruikbare gegevens, die essentieel zijn voor digitale transformatie en data-gestuurde besluitvorming.

Voor meer informatie

Exmon Software is enthousiast over deze samenwerking en de waarde die het zal opleveren voor zowel bedrijven als hun klanten. Deze samenwerking is een belangrijke stap in de richting van het vervullen van onze gedeelde missie om datagedreven organisaties te voorzien van betrouwbare data.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Exmon: Daniel Thyrring, Hoofd Commercieel Officer email: daniel@exmon.com

MagnaVersum: Rick Ouwerkerk, Chief Sales Officer email: rick.ouwerkerk@magnaversum.com