Het Cohelion Data Platform
met Master Data Management

Het Cohelion Data Platform is anders dan andere data platform oplossingen. Het is een innovatieve oplossing voor data-integratie en Master Data Management, resulterend in een datawarehouse. Dankzij de gestandaardiseerde modules wordt het verzamelen, integreren en beheren van financiële en operationele bedrijfsdata makkelijker en sneller.

De gebruiksvriendelijke interfaces, standaard workflows en geautomatiseerde validaties betrekken eindgebruikers actief bij het data-integratieproces. Eindgebruikers kunnen de collectieve data op een coherente wijze voor de bedrijfsvoering aanwenden.

Het resultaat is een snellere toegang tot betrouwbare data en waardevolle inzichten, om zo sneller de juiste acties te initiëren.

Ontdek de mogelijkheden van het Cohelion Data Platform met Master Data Management voor uw organisatie. Hieronder treft u een referentiearchitectuur en de functionele mogelijkheden.

Alles-in-één dataplatform: Bespaar kostbare tijd die anders zou worden besteed aan het integreren van verschillende tools voor het opzetten en onderhouden van een datawarehouse. Cohelion biedt geïntegreerde modules, waardoor er minder behoefte is aan interne data-engineers. Zo kunnen uw data- en IT-teams zich richten op het analyseren van data in plaats van op het technische aspect. 

Snellere ontwikkeltijden, directe resultaten: Cohelion versnelt het ontwikkelingsproces aanzienlijk dankzij de diverse standaardconnectoren, datamapping sjablonen en Integratie workflows. Dit resulteert in snellere toegang tot essentiële bedrijfsdata voor rapportage en analyse. 

Geïntegreerd Master Data Management: Het beheren en onderhouden van masterdata wordt vereenvoudigd met Cohelion’s gebruiksvriendelijke mapping tool. Mappen van kritische masterdata naar een uniforme standaard maken vergelijkingen en consolidaties eenvoudiger dan ooit. 

Unieke staging omgeving: Cohelion biedt een speciale staging omgeving waar gebruikers data kunnen bekijken, aanvullen en verrijken voordat deze wordt gerapporteerd. Dit verhoogt de betrouwbaarheid van uw rapporten en dashboards aanzienlijk. 

Data Lineage en traceerbaarheid: Met standaardfunctionaliteiten voor data lineage kunt u altijd de oorsprong van data en de uitgevoerde transformaties volgen. Dit is cruciaal voor databeheer, compliance en audit doeleinden. 

Voorspellingen en budgetbeheer: Naast het verzamelen van actuele data biedt Cohelion de mogelijkheid om prognoses, budgetten en targets voor alle KPI’s in te stellen. Door processen te standaardiseren en alle scenario’s te vergelijken op één platform, heeft u geen Excel meer nodig en bespaart u tijd en optimaliseert u uw strategische planning. 

 

Het Cohelion Data Platform in de praktijk

Het Cohelion Data Platform kan meer dan 250 koppelingen maken met business-applicaties en via data-analyse de data visualiseren met gebruik van BI tools. De BI tools worden ingezet om de data heel flexibel en op maat beschikbaar te stellen aan de eindgebruikers, op een wijze dat de gebruiker de juiste beslissingen kan nemen. Tevens heeft de gebruiker de mogelijkheid om KPI’s in de dashboards aan te passen. Realtime weergave van de data wordt hiermee ook mogelijk. 

    Heeft u vragen betreffende de Cohelion MDM tool of bent u op zoek naar een data platform met een MDM tool neem dan a.u.b. contact met ons op. Voordat u een besluit maakt, laten we u graag kennismaken met de voordelen die het platform u kan bieden. Voor meer informatie en voor vragen zijn we ten allen tijde bereid om u te voorzien van een persoonlijk advies of een live demonstratie.

    Bent u klaar om uw bedrijfsdata naar een hoger niveau te tillen? Wilt u ontdekken hoe het Cohelion Data Platform met de Master Data Management tool uw organisatie kan helpen en transformeren met alle bijkomende voordelen voor u en uw organisatie, business en stakeholders? Kom erachter hoe het Cohelion dataplatform uw bedrijf kan helpen!

    Wij nemen u uiteraard mee in de mogelijkheden en de voordelen van het Cohelion Data Platform met een MDM tool voor uw organisatie. Onze experts staan voor u klaar.

    Neem contact op met de sales organisatie +31654690541

    1 + 14 =